Apie restoraną

Pekinas restoranas

Kinų patiekalai - tai rytų menas, išreiškiantis kinų tautos progresą, kultūrą ir charakterį.

Kinų virtuvėje vadovaujamasi keturiais principais: skonis, spalva, kvapas ir forma. Jų harmoningoje vienybėje glūdi kiekvieno patiekalo sėkmė.Visi produktai turi būti natūralūs ir kuo mažiau apdoroti, kad būtų išsaugota juose esanti gyvybinė energija. Viskas, išskyrus vaisius, apdorojama šiluminiu būdu. Maistas gaminamas ypač greitai, naudojant labai mažai riebalų. Dažniausiai vartojami imbierai, gvazdikėliai, cinamonas, sezamų pasta, sojų pasta, sezamų aliejus, o daugelis prieskonių ir jų mišinių neturi druskos. Patiekalui suteikiama aromatų konsistencija ir spalvų harmonija.

Mūsų restorane ruošiami banketai ir furšetai, rengiami įmonės vakarėliai. Salėje talpiname iki 40 žmonių. Patikėkite mums organizacinius rūpesčius, o Jums beliks tik puikiai praleisti laiką.